loading

За Нас

НЕШТО ПОВЕЌЕ

ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

ТРАНС ИНТЕР експорт – импорт е компанија која нуди комплетни услуги во областа на транспортот и шпедиција на локално и интернационални ниво. Нашата компанија нуди широк спектар на услуги во делот на царинското посредување, складирање, транспорт и дистрибуција на товар во земјата и во странство.

ТРАНС ИНТЕР експорт-импорт е компанија формирана 2004 година и составена од тим на млади, добро обучени и искусни луѓе подготвени да одговорат на секој предизвик. Од почетокот па се до денес, компанијата доживува постојан раст и напредок.

Преку нашето долгогодишното искуство во областа на транспортот и шедицијата, ТРАНС ИНТЕР експорт-импорт претставува СИГУРЕН ПАРТНЕР кој ќе Ви обезбеди целосна посветеност.

Ние веруваме дека ТРАНС ИНТЕР експорт-импорт ќе биде Вашиот најдобар избор, кој посветено и професионално ќе се грижи за вредни испораки.

Што е најважно за вас кога барате транспортни услуги?

  • Обезбедување на навремен простор
  • Брз, ефтин и сигурен транспорт
  • Достава од врата до врата
  • Компетитивни цени

На кратко – ОДЛИЧНА УСЛУГА ВРЕДНА ЗА ВАШИТЕ ПАРИ

Сето ова го нудиме повеке од десет години. Потпирајки се на нас ке заштедите време, пари и грижи.

We Connect The World.

НАШИОТ

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ

Александра Мутовиќ

Sales

+389 75 437 712
Skype Name
aleksandra@transinter.com.mk

Емилија Давидовска

Раб. Место

+389 77 590 566
Skype Name
email@transinter.com.mk

Жарко Мутовиќ

Раб. Место

+389 75 451 648
Skype Name
email@transinter.com.mk

Дејан Мутовиќ

Директор

+389 75 437 729
Skype Name
email@transinter.com.mk

ДЕЛ ОД НАШИТЕ

ПАРТНЕРИ

WE CONNECT THE WORLD

Барање за Понуда