loading

Поморски Транспорт

slider_back_boat

Транс Интер има постојан директен контакт со најголемите бродски компании во светот при што може да ви понуди:

Процесирање на вашето барање и оформување на најдобра понуда

Компетитивни цени за транспорт од и до сите најголеми пристаништа во светот

Транспорт од врата до врата

FCL (full container load)

LCL (less container load)

Интермодален транспорт

Транспорт на претовар

Осигурување за товарот