loading

Логистика

ПОСРЕДУВАЊЕ И ЛОГИСТИКА

Зашто да се оптеретувате со администрација, царина и други формалности и да го трошите вашето драгоцено време? Сето тоа може да биде професионално завршено од наша страна. Нашите експерти со задоволство ке ве советуваат за реалните царински тарифи, увозот и ограничувањата.

СКЛАДИШТА

Нудиме краткорочно и долгорочно складирање во најдобри услови, обезбедено со видео надзор и комплетно заштитено.

ОСИГУРУВАЊЕ

Секогаш постои ризик! Затоа, тука сме ние да го осигураме вашиот товар од секаков ризик и да обезбедиме сигурен транспорт.