loading

Барање за Понуда

Ве интересира цена!?

Барање за Понуда

име на компанија

Вашето име *

Вашиот E-mail E-mail *

Телефон

Предмет

Порака

Земја

Коментар

Предпочетено на оператор

Тип на услуга Опрема

Опис на товар *

Бруто тежина на товар

Карго Нето тежина

Место на пик-ап и поштенски код / Пристаниште на товарање

Место на испорака и поштенски код / Пристаниште Ослободување од одговорност

Внесете го Кодот
captcha

Инфо

Спремни сме за нови партнерства и соработки, и го очекуваме Вашиот повик.

бул. Кузман Ј. Питу 26/1-18

+389 75 437 729

sales@transinter.com.mk