loading

slider_back_truck

Наша ефикасност – во ваш прилог

КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ

Транспортот и логистиката, представуваат многу повеќе од механичко движење од точка А до точка Б. Ефикасноста е комплексен процес на комуникација и планирање.

Повеќе

slider_back_boat

Вашата корист е наша услуга

Поморски Транспорт

Со гордост ја истакнуваме соработката со сите поголеми пристаништа во Европа, како и пристаништата ширум светот – Кина, Тајван, Сингапур, Тајланд, Индија и Австралија.

Повеќе

slider_back_avio

Вашето задовоство е наше искуство

Авионски Транспорт

Она што нас не разликува од останатите е фактот што ние работиме со Вас на алтернативите, флексибилно, проактивно, предвидувајќи ги проблемите пред време. Тое а дел од нашиот стандарден деловен процес.

Повеќе

slider_back_train

Вашиот бенефит е наша грижа

Железнички Транспорт

Компетитивни цени за железнички транспорт до и од сите европски железнички станици Подготовка на документи за железнички транспорт (CIM) Консултации за организирање на комбиниран транспорт, транспорт на товар со голем волумен и претовар Пресметка за најбрз начин на транспорт и обезбедување на потребни дозволи за претовар

Повеќе

Спремни сте за нови партнерства!?

Секогаш кога Ви е потребен транспорт!

GPS Пратење

Точна локација во секое време

Повеќе

Паркинг

Паркинг за товарни возила со мониторинг

Повеќе

Одобрувања

Одобрувања за вонреден превоз

Повеќе

Нашата Цел и

ПОСВЕТЕНОСТ

СИГУРЕН ПАРТНЕР кој ќе Ви обезбеди целосна посветеност.

  • Обезбедување на навремен простор.
  • Брз, ефтин и сигурен транспорт.
  • Достава од врата до врата.
  • Компетитивни цени.
banner-image1

Секогаш кога Ви е потребен транспорт!

WE CONNECT THE WORLD

Барање за Понуда